Your Muscles Are Our Mission

Muscle Missionary

Guven Guclu, Massagetherapeut

          Ik was geïnteresseerd in het menselijk lichaam / geest / ziel sinds mijn twaalfde. In 2002 ben ik voor het eerst gaan studeren voor een Sport massage. En na mijn eerste massageschool leerde ik elk jaar 2 massages.

          Na 18 jaar anatomie, pysologie, psycologie, spiritualiteitsstudie en 16 jaar massage-ervaring. Voor mij is het een eer om een ​​deel van je leven te zijn als je massagetherapeut. Mijn missie is om je te helpen je gezondheid te herstellen en te behouden. Met behulp van een combinatie van verschillende massagestijlen, pas ik elke massage aan naar de behoeften van jouw lichaam.

          Massagetherapie is mijn passie. Elke klant is een uitdaging voor mij en ik ben dol op het oplossen van de ingewikkelde puzzels van het menselijk lichaam.

Gedurende mijn ervaring als massagetherapeut heb ik cliënten gehad die lijden aan allerlei soorten sportblessures, migraine, fibromyalgie, ischias, lagere / midden / bovenrug, nekpijn, tendinitis, slapende armen, netelige vingers, frozen shoulder, epicondylitis , thoracaal uitlaatsyndroom, verstopping op de borst, artritis, depressie, burn-out, paniekaanvallen en vermoeidheid die symptomen hebben verminderd en van mijn massage zijn genezen. Ik heb ook veel klanten met cellulitis geholpen.

          Ik nodig je uit om een ​​sessie met mij te plannen om het verschil in mijn helende aanraking te voelen. Geef je lichaam de kans die het nodig heeft en verdient op natuurlijke wijze te regenereren, verjongen en genezen. Je bent geschapen om in harmonie met jezelf te leven, niet om te leven in pijn, arbeidsongeschiktheid en je slecht voelen.

Ik help je graag je gezondheidsdoelen te bereiken en leef je leven voor 100%!

Dank je,

Guven